Serial Ediciones
Presentaciones

Entre supervivents de Teresa Vergès i Adrià en presentación

Entre supervivents presentación

El próximo jueves, 11 de julio a las 19 h presentamos el poemario en catalán “Entre supervivents” de Teresa Vergés i Adrià en la Sala 1 de la Biblioteca Jaume Fuster, Plaza Lesseps, 20-22 de Barcelona.

Entre supervivents no és una obra amable; senzillament perquè la vida no ho és.
És un llibre de denuncies, d’històries reals, colpidores, que conviuen amb nosaltres, però que malauradament acostumen a mantenir-se soterrades.
Aquest llibre vol donar veu a totes i a tots aquells i aquelles que no s’han atrevit a parlar.
Entre supervivents són pensaments poètics que voldrien conscienciar sobre realitats que tenim molt a prop. Una realitat que possiblement preferim ignorar perquè ens fan mal i intentem convèncer-nos que no és a les nostres mans poder lluitar contra accions violentes o denigrants que sotmeten als més desvalguts.
Qui sap si tenir plena consciència i una visió més amplia de les lacres que pateix l’ésser humà ens pot ajudar a percebre el perill quan ens vulgui embolcallar, emmascarat sota una innocent aparença.
I qui sap si també ens ajudaran a comprendre, més íntimament, a tantes dones i infants que han passat per experiències esfereïdores.

Publicaciones relacionadas

Serial Ediciones

Este sitio web utiliza cookies para mejorar su experiencia. Asumiremos que está de acuerdo con esto, pero puede optar por no participar si lo desea. Aceptar Leer más

0

Tu carrito