Serial Ediciones
Novedades

“La Santa” de Jordi Tomàs i Noelia Arrotea ya disponible

La Santa - Jordi Tomàs i Noelia Arrotea (Portada)

La Santa és una novel·la potent, emocionant, una crida a assumir l’abast del lliure albir i la responsabilitat individual.

De manera impactant i original, l’autor ens presenta dues adolescents forçades a prendre decisions que trasbalsaran les seves vides, emmarcades en circumstàncies tan diverses com la violència de gènere a la Barcelona actual o les aparicions marianes a Lourdes, durant el Segon Imperi de Napoleó III i Eugenia de Montijo.

Ambdues noies veuen la seva identitat cultural amenaçada, condicionades per interessos sovint disfressats d’afectes. La presència d’una enigmàtica tercera adolescent, inesperada malgrat haver estat latent durant tota la trama, no deixarà ningú indiferent.

EL AUTOR: Nascut a Barcelona fa massa anys, cada vegada més, em vaig doctorar de malparit en una escola de negocis. Ja fos com a executiu, empresari o consultor internacional, havia escrit molta ficció esbojarrada, tot i que sempre disfressada d’informe professional i adreçada a persones concretes. Llevat d’algun article pretensiós al diari Clarín de Buenos Aires, la sèrie “La Psicòloga del Born” fou la primera vegada que em vaig despullar en públic, després d’una crisi personal, seguida de l’inevitable epifania com a voluntari a l’Àfrica. He tingut la sort o la dissort d’obrir la porta de casa a set països, soc analfabet en vàries llengües, però veig amb resignació que el llegir mai no m’ha fet perdre l’escriure. Tan sols he fet dues coses bé a la vida, ella és diu Mireia i ell, Jordi.

(En Català).

Publicaciones relacionadas

Serial Ediciones

Este sitio web utiliza cookies para mejorar su experiencia. Asumiremos que está de acuerdo con esto, pero puede optar por no participar si lo desea. Aceptar Leer más

0

Tu carrito