Serial Ediciones
Presentaciones

Próxima presentación del cuento “Amigues Espacials” de Teresa Vergés i Adrià

espacials

El próximo Sábado, 3 de Diciembre a las 12 h. la escritora y periodista Teresa Vergés i Adrià presentará el primer cuento de la colección “Amigues Espacials – El somni de l’Estel” en “La casa de los cuentos” C/ de Ramón y Cajal, 158, de Barcelona.

En aquest primer nombre de la sèrie coneixerem a les dues protagonistes:
L’Estel, una nena de 9 anys, que viu a Gràcia, un barri de la ciutat de Barcelona, i la Bet, la seva amiga «espacial»; si, espacial, perquè, la Bet és una estrella que ve de l’espai.
En aquest conte sabrem com es coneixen.  La Bet se’ns presentarà i li explicarà a l’Estel a on és el seu món i com es pot traslladar per l’espai per  venir a veure-la.
La Bet acompanyarà a l’Estel per la Festa Major de Gràcia; tot i que podria ser la de qualsevol altre lloc.
Passejaran pels carrers guarnits, gaudiran de les activitats i la Bet aprendrà moltes i moltes coses.
L’Estel també li ensenyarà a la Bet com és una part de la nostra cultura popular: Castells, Gegants, Diables…
Les dues amigues es faran inseparables i, a partir d’aquí, viuran noves aventures.

La sèrie «Amigues espacials», amb la incorporació de codis QR pretén aprofitar les noves tecnologies perquè els infants puguin cercar més informació sobre els temes que es tracten i, d’aquesta manera, estimular la seva curiositat i ampliar els seus coneixements.

Publicaciones relacionadas

Serial Ediciones

Este sitio web utiliza cookies para mejorar su experiencia. Asumiremos que está de acuerdo con esto, pero puede optar por no participar si lo desea. Aceptar Leer más

0

Tu carrito