Serial Ediciones

DANA la nena pirata – Sylvia Oussedik Mas

16.00  CON IVA

Dana i la seva colla tenen moltes ganes de viatjar i ho comencen a preparar des de casa. Posaran al nostre abast: Mallorca, Turquia, Egipte, Xina i moltes activitats per fer abans de marxar en un vaixell pirata…

Hay existencias

Descripción

Dana i la seva colla tenen moltes ganes de viatjar i ho comencen a preparar des de casa. Posaran al nostre abast: Mallorca, Turquia, Egipte, Xina i moltes activitats per fer abans de marxar en un vaixell pirata.
Abans de començar a llegir aquest conte es recomana disfressar-se per formar part de la colla.

EL AUTOR: O. Sylvia Oussedik Mas (Autora)
Vaig néixer a Flandes, a prop de la Mar del Nord per bé que gran part de la meva vida ha transcorregut a les riberes de la Mediterrània. Després d’estudiar Història del Art, vaig començar a treballar de professora. Avui tradueixo i escric llibres.

M’agrada molt viatjar, conèixer altres cultures i tastar àpats diferents. He sentit la crida a l’oració des dels minarets de la Casbah d’Alger, he caminat pel desert del Sàhara amb tuaregs, he nedat en llacs glacials i en aigües tropicals amb dofins.

Parlo menys llengües del que m’agradaria i tinc pendent sentir el cant de les balenes i veure una aurora boreal, entre altres coses.

Ayla Ayadi Antón (Ilustradora)
Vaig néixer a Elx a la vora de la mar Mediterrània i de ben joveneta vaig marxa a viure un any als Estats Units. Ara estic estudiant Belles Arts i Matemàtiques a la Universitat de Barcelona.Quan no estic resolent equacions o dibuixant, viatjo arreu del món: he vist elefants a Asia, dervixos a Turquia i aixecar-se la broma entre els temples a Sri Lanka. En un tres i no res faig les maletes.

Encara no he decidit què és el que més m’agrada, espero a fer més tastets.

Información adicional

Peso 0.3 kg

También te recomendamos…

Serial Ediciones

Este sitio web utiliza cookies para mejorar su experiencia. Asumiremos que está de acuerdo con esto, pero puede optar por no participar si lo desea. Aceptar Leer más

0

Tu carrito