Serial Ediciones

Entre Supervivents – Teresa Vergés i Adrià

15.00  CON IVA

Aquest poemari està escrit des de la veritat. Històries especialment dures i colpidores, prou conegudes però contínuament oblidades. Alguns dels poemes reflecteixen experiències personals; altres, vivències de dones amb les quals he compartit moltes hores…

(En Català).

Hay existencias

Descripción

Aquest poemari està escrit des de la veritat. Històries especialment dures i colpidores, prou conegudes però contínuament oblidades. Alguns dels poemes reflecteixen experiències personals; altres, vivències de dones amb les quals he compartit moltes hores.

El meu agraïment i profund respecte a totes elles, que varen tenir la generositat de despullar la seva ànima per posar de manifest una realitat que, massa vegades, és ignorada i fins i tot silenciada. Milions i milions de dones han sofert i segueixen patint, des de la seva infantesa, tota mena de vexacions.
Mereixen que la seva veu sigui escoltada.

També voldria posar de relleu, un cop més, la crua realitat dels abusos i maltractaments que pateixen els infants. Nenes i nens que han passat per doloroses experiències; nens i nenes que les portaran gravades a foc la resta de les seves vides.

Ànimes que potser només esdevindran ombres del que podrien haver estat si la barbàrie no s’hagués creuat en els seus camins.

(En Català).

Información adicional

Peso 0.300 kg

También te recomendamos…

Serial Ediciones

Este sitio web utiliza cookies para mejorar su experiencia. Asumiremos que está de acuerdo con esto, pero puede optar por no participar si lo desea. Aceptar Leer más

0

Tu carrito