Serial Ediciones
¡Oferta!

l’Estelet Trist + La Rosella i la Tulipa (Pack Català) – Alessandra Cesana

12.00  CON IVA

Pack / Promoció que conté dos títols en Català de l’autora Alessandra Cesana: “La Rosella i la Tulipa” i “l’Estelet Trist”.

Hay existencias

Descripción

Pack / Promoció que conté dos títols en Català de l’autora Alessandra Cesana: “La Rosella i la Tulipa” i “l’Estelet Trist”.

 

La Rosella i la Tulipa

Aquesta és la història d’un diminut estelet que està trist per sentir que no destaca especialment entre els molts altres estels que il.luminen el cel nocturn.

“Per què no puc tenir jo la importància de l’estel polar?”, es pregunta l’estelet trist, sentint que la seva llum es va apagant cada nit una mica més. La lluna, al veure’l tan desanimat, intenta que torni a estar alegre. Però no és ella qui ho aconsegueix. Com tornarà l’estelet a lluir amb tot el seu resplendor? Qui es fixarà en ell per fi?.

Amb aquest creatiu conte, Alessandra Cesana ens mostra l’important que és acceptar-se i sentir-se satisfet amb un mateix pel propi benestar emocional.

 

l’Estelet Trist

En un bonic jardí una dolça rosella i una simpàtica tulipa fan molta amistat, però alguna cosa s’interposarà entre les dues flors determinant el seu destí per sempre. Quina serà la sort de la rosella i la tulipa? És sincera la seva amistat?.

Amb aquest conte, l’escriptora Alessandra Cesana ens fa reflexionar sobre les relacions socials i el complicat repte de saber en qui podem confiar i en qui no, deixant-nos enganyar, sovint, per unes aparences que no sempre reflecteixen la realitat, ja que pot ser que mai sapiguem els autèntics motius i emocions que s’amaguen darrere dels fets.

També planteja la qüestió de si hem d’il·lusionar-nos amb un present que pot canviar de manera fortuïta en qualsevol moment, tant per bé com per mal, sense poder evitar que sigui la sort qui decideixi sobre el nostre destí.

Información adicional

Peso 0.300 kg

También te recomendamos…

Serial Ediciones

Este sitio web utiliza cookies para mejorar su experiencia. Asumiremos que está de acuerdo con esto, pero puede optar por no participar si lo desea. Aceptar Leer más

0

Tu carrito